Jandroković: HDZ će u Zagrebu osvojiti velik broj glasova

U Gradu Zagrebu potpuno je izvjesno da će HDZ na parlamentarnim izborima osvojiti velik broj glasova kao i na posljednjim izborima, ustvrdio je danas predsjednik zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a Gordan Jandroković na stranačkoj kestenijadi na Cvjetnom trgu u izjavi novinarima.

 

HDZ se priprema za izbore i dovoljno je snažan da osvoji velik broj glasova i mandata, HDZ je najjača stranka i mislim da nam neće trebati nikakva dodatna potpora u Gradu Zagrebu - rekao Jandroković odgovarajući na novinarski upit o mogućim koalicijama.

Upitan hoće li HDZ u Zagrebu koalirati s aktualnim gradonačelnikom i nositeljem nezavisne liste Milanom Bandićem, Jandroković je odgovorio da stranka koalicije priopćava u trenutku ako i kada smatra da je to potrebno vodeći računa o predizbornoj dinamici i sve eventualne informacije objavit će na vrijeme.

Jandroković je također rekao da HDZ-ova mladež i stranački aktivisti u razgovoru s građanima slušaju što ih zanima i dobili smo puno potpisa potpore i velik je odaziv što najbolje demantira ankete i istraživanja po kojima HDZ loše stoji. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox