Jedinstveni turistički aranžmani agencije Atlas odsad u Konzumu

Putnička agencija Atlas ovih je dana lansirala novi model prodaje popularnih turističkih aranžmana, jedinstven na ovim prostorima. Riječ je o posebnim aranžmanima koji će biti kreirani i nuđeni kupcima kroz prodajnu mrežu Konzuma. Novi prodajni model na snazi je u svim većim prodavaonicama Konzuma i trenutno je u ponudi popularno putovanje u Istanbul – „Čarobno putovanje u 1001 noć“ za period od 10. do 13. veljače.

 

Kupnja paketa je prva stepenica do realizacije putovanja. Nakon kupovine, potrebno je broj bar koda s paketa te broj računa i kontakt podatke dostaviti putničkoj agenciji Atlas slanjem e-maila ili telefonskim pozivom. Ovim prodajnim pristupom Atlas je uveo novitet u prodaju putničkih aranžmana na ovim prostorima te dodatno proširio vlastitu ponudu kroz retail poslovnice vodećeg domaćeg prodajnog lanca Konzuma.

Prvi paket u prodaji, samo za kupce u Konzumu iznosi 2.649 kuna. Cijena uključuje i zrakoplovni prijevoz i pristojbe, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3*, obilazak Istanbula i lokacija na kojima se snimala serija „1001 noć“, zdravstveno osiguranje, turistički vodič Turska. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox