Jeste se prijavili za Vidi Web Top 100?

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak je posljednji dan za prijavu na ovogodišnji natječaj Vidi Web Top 100.

VIDI Web Top 100 je natječaj koji postoji već 14 godina i koji je promovirao mnoge, danas poznate i uspješne webove,  svake godine privlači mnoge nove web servise da se promoviraju širokoj javnosti Hrvatske i regije. 

Ove godine Stručno vijeće sastavljeno od profesionalaca iz struke, preporučenih od Web::Strategije, podignut će opet letvicu ocjenjivanja kako bi se uvažili najnoviji svjetski trendovi u proizvodnji web servisa i aplikacija te će se osim dobrog i kvalitetnog sadržaja gledati i primjena inovacija, intuitivnost koncepta, ali i dobar i funkcionalan dizajn. Na natječaj se mogu prijaviti profesionalci koji se bave razvojem internetskih stranica, mobilnih aplikacija no i amateri koji pišu svoj blog, tvrtke sa svojom korporativnom ili Facebook stranicom.

Stručni ocjenjivački sud sastavljen od 40-ak renomiranih stručnjaka iz hrvatskih redakcija i organizacija dodijelit će nagrade u 11 kategorija: Blogovi/ Korporativne stranice/ Mediji, novosti, oglasnici/ Web promocija, Community servisi i social media aplikacije/ Turizam i putovanja/ Sport, zdravlje, prehrana/ Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi/ Znanost, obrazovanje, kultura/ Zabava, moda, glazba / Mobilni web i mobilne aplikacije te kao dodatna kategorija Vidi Web Top 10 ExU, namijenjena webovima iz cijele regije. Znate li za zanimljivu web stranicu koja bi mogla zaintrigirati korisnike, a može proći kroz naše kriterije ocjenjivanja, prijavite je na http://top100.vidi.hr (PS/HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox