JYSK je krenuo u kampanju kojom zapošljava nove voditelje/ice trgovina

3000 voditelja/ica trgovina iz JYSKa pomoći će pri zapošljavanju 2000 budućih kolega

U veljači 2021. JYSK je dostigao cilj od 3000 trgovina širom svijeta. Kako bi to proslavio i nastavio ostvarivati put k novom cilju od 5000 trgovina, kreće u dosad najveću kampanju za zapošljavanje.

I u Hrvatskoj, u kojoj trenutno posluje s 48 trgovina, JYSK traži nove kolege, a uskoro je u planu otvaranje još pet novih trgovina u sljedećih godinu dana.

Kampanja će se komunicirati interno i eksterno putem medijskih kanala kao što su LinkedIn, Facebook, Instagram i YouTube s oglasima, video zapisima i kvizom a sve pod sloganom „Želite li se pridružiti našem timu od 3000 voditelja/ica trgovine?“

Voditelji/ice trgovina su ponosni biti dijelom kampanje, a na pitanje što bi poručio novim budućim kolegama, Slaven Šapina, voditelj trgovine iz Šibenika je poručio „Donesi predanost, čekaju te mogućnosti! I to je u JYSKu zaista tako. Trud se prepoznaje i nagrađuje, a moj put u JYSKu je jedan od takvih primjera.“

Veliko istraživanje provedeno među voditeljima/icama trgovina

Tko su najbolji primjeri na koje se trebate ugledati ako razmišljate o promjeni posla ili novoj poziciji? Naravno, oni koje već rade na sličnim poslovima, u vama poželjnoj kompaniji i koji su uspješni u svom poslu.

Upravo odgovore na takva pitanja, dalo je međunarodno istraživanje provedeno krajem 2020. među 3000 voditelja/ica JYSK trgovina, koje je poslužilo kao podloga za osmišljavanje koncepta kampanje. U Hrvatskoj je u istraživanju sudjelovalo svih 48 voditelja/ica trgovina koji/e već upravljaju svojim timom. Ovo jedinstveno istraživanje pomoglo je JYSKu da sazna još više o tome koje se osobine i hobiji podudaraju s osobinama tipičnog voditelja/ice trgovine u JYSKu kako bismo privukli najbolje kandidate koji će se pridružiti velikoj JYSK obitelji u ostvarivanju novog plana ekspanzije od 5000 trgovina.

Rezultati provedenog istraživanja naučili su nas nešto novo o voditeljima/icama trgovina, njihovim hobijima i interesima te postavili čvrste temelje za kampanju koja će, vjerujem privući mnogo kvalitetnih kandidata i novih kolega.“ izjavila je Jadranka Čulo Petrovčić, voditeljica ljudskih potencijala za JYSK Slovenija, Hrvatska, BiH i Srbija.

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox