Kajin: Ili ćemo se baviti turizmom ili bankrotom

IDS-ov saborski zastupnik Damir Kajin rekao je na konferenciji za novinare u Pazinu da sljedeća turistička sezona zemlju mora spasiti od bankrota te kako je treba - odraditi na plažama, u hotelima i trgovinama, a ne na uličnim prosvjedima.

Kada bi vlada umjesto u studenom raspisala izbore ranije, naprimjer u lipnju, pokazala bi odgovornost prema Hrvatskoj - rekao je Kajin, koji je iduće parlamentarne izbore nazvao "prosvjedom svih prosvjeda". Po njegovim riječima, svaka će promjena donijeti uspješniju, bolju, pošteniju i vjerodostojniju vlast, ali do te vlasti, smatra on, treba doći na izborima. Hrvatska ima i previše anarhije s ovom vladom, ali Hrvatskoj ne treba revolucija jer dan nakon nje slijedi čišćenje ulica, vraćanje povjerenja, jednom riječju stabilizacija - ustvrdio je Kajin, dodajući kako odgađanjem izbora u vladajućoj stranci kupuju vlastitu budućnost.

Istaknuo je da je "šokiran riječima premijerke Kosor" kojima priznaje da je stanje u zemlji gore od onoga kako ga iznose mediji te da više nema novca za mirovine. Dodao je kako smatra nepojmljivim da je premijerka svjesna da je zemlja dovedena do dna i da zna da sa svojim ljudima neće uspjeti promijeniti to stanje, ali, dodao je, "ekipa se s vlasti ne da". To je neodgovorno i ravno izdaji naroda. Kao da žele da se poslije njih dogodi potop  poručio je Kajin, dodajući kako su se "i arapski vlastodršci makli, no HDZ neće". (Hina/mš)

 

 

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox