Kaufland otvorio jubilarnu 40. poslovnicu u Hrvatskoj

Kaufland je u četvrtak, 17. rujna, otvorio 40. poslovnicu u Hrvatskoj! Poslovnica se nalazi u zagrebačkoj gradskoj četvrti Bukovac, na adresi Barutanski jarak 54


Moderna 40. poslovnica Kauflanda ima sustav za održivo gospodarenje otpadom, koristi otpadnu energiju za grijanje, a ugrađen je i sustav za nadzor potrošnje struje i vode. U Barutanskom jarku Kaufland svojim kupcima nudi 159 parkirališnih mjesta, a kako priliči parkiralištu modernog trgovca, kupcima su na raspolaganju i dvije punionice za električne automobile u kojima je napajanje električnih limenih ljubimaca potpuno besplatno.

Kaufland mnogo truda ulaže u brigu o zaposlenicima koji su za ovo poduzeće uvijek na prvom mjestu, što dokazuje i više od 200 m2 prostora unutar poslovnice namijenjenog samo zaposlenicima Kauflanda. Za zaposlenike je osigurana velika prostorija za odmor od 42 m2 te terasa od 22 m2. Osim o zaposlenicima, Kaufland kontinuirano brine i o najmlađima u lokalnoj zajednici. Kroz projekt „Kaufland škola voća i povrća“ svaka poslovnica Kauflanda već četvrtu godinu za redom donira svježe voće i povrće partnerskim školama svaki tjedan, tijekom cijele školske godine. Kaufland Barutanski jarak trenutno je u potrazi za svojom susjednom partnerskom školom i na samom izlazu iz poslovnice nalaze se prozirne glasačke kutije u koje kupci mogu ubaciti glasački listić koji će dobiti na blagajni te tako mogu glasati za jednu od ponuđenih susjednih osnovnih škola. Glasanje traje do 30. rujna nakon čega se pobjednička škola uključuje u donacijski program.

Povodom otvorenja Kauflanda Barutanski jarak organiziran je niz aktivnosti u poslovnici, ali i izvan nje. Posjetitelje tako 17. i 18. rujna očekuju dobro poznati filmski likovi koji će im pomagati prilikom kupovine i ukazivati na akcije i proizvode koji bi im se mogli svidjeti. Postavljeno je i omiljeno kolo sreće na kojem će kupci moći osvojiti zanimljive nagrade. Vikend 19. i 20. rujna rezerviran je za aktivnosti na otvorenom i predstave kazališta Žar ptica za najmlađe koje se održavaju oba dana u 10 i 16 sati. 

Radno vrijeme nove poslovnice Kauflanda na adresi Barutanski jarak 54 je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata, a nedjeljom radi od 7 do 21 sat. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox