Kerum: HGS i HDZ pobjeđuju u X. izbornoj jedinici

Splitski gradonačelnik Željko Kerum rekao je da će njegova Hrvatska građanska stranka i HDZ sigurno dobiti izbore u X. izbornoj jedinici.

Tko ne vjeruje, dodao je, ako ima hrabrosti i novca, može se s njim kladiti.

Na upit novinara trebaju li podstanari s liste POS-a na Kili strahovati zbog kašnjenja početka gradnje stanova jer je za danas bilo najavljeno polaganje temeljnoga kamena za prve zgrade sa stotinjak stanova, gradonačelnik Kerum je odgovorio kako ne trebaju, ističući da je građevinska dozvola pribavljena, ali se na početak gradnje nisu željeli odlučiti dan prije izborne šutnje.

Zemlja je vlasnički čista, a zainteresirani za kupnju stanova samo trebaju ići u banku i zatražiti kredit, odgovorio je. Splitski gradonačelnik bio je na otvorenju ovogodišnjega Božićnog sajma na splitskoj Rivi. Tridesetak izlagača robu je izložilo u dalmatinskim kućicama postavljenim na Rivi, čime je sajam zadržao vizualni identitet Dalmacije, čulo se na otvorenju. Posjetitelji će do 30. prosinca moći kupiti prigodne blagdanske darove, hranu, knjige, cvijeće, suvenire te mnoge druge proizvode. (Hina/HT)

 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox