KLM i talijanski ITA Airways potpisali novi sporazum o suradnji

KLM i talijanski zračni prijevoznik ITA Airways potpisali su novi codeshare ugovor kojim će  KLM će opsluživati ​​više talijanskih odredišta. Sporazum će putnicima omogućiti rezervaciju karata KLM-a za europska odredišta ITA-e, a kupci ITA-e moći će rezervirati karte za KLM-ova europska odredišta. KLM i ITA će također olakšati lake transfere za putnike u rimskom Fiumicinu i amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol.


Sporazum će korisnicima KLM-a omogućiti pristup većem broju odredišta u Italiji i drugim ITA odredištima u jugoistočnoj Europi. Partnerstvo će omogućiti korisnicima KLM-a da rezerviraju karte za osam novih odredišta u južnoj Europi.

Putnici KLM-a moći će letjeti s ITA-om preko Rima za Palermo, Reggio Calabriju, Bari, Brindisi, Lamezia Terme i Trst u Italiji, do Malte i do albanskog grada Tirane.

KLM trenutno nudi 18 dnevnih letova između Amsterdama i Milana (zračna luka Malpensa i zračna luka Linate), Torina, Genove, Rima, Venecije, Firence, Bologne i Catanije. Putnici koji lete za Cataniju, Genovu i Veneciju također će imati više opcija. Osim direktnih dnevnih usluga KLM-a, bit će moguć i transfer na ITA letove do ovih odredišta.

Zaista je dobra vijest da su KLM i ITA Airways uspjeli tako brzo postići dogovor, što im je omogućilo da zajedno rade na europskim rutama. Italija je važno tržište za zračnu industriju u Europi, kako za poslovne putnike tako i za turiste. Partnerstva poput ovog važna su za našu sposobnost da pružimo najbolju moguću uslugu našim klijentima, koji putuju kroz Schiphol iz svih krajeva svijeta – rekao je Pieter Elbers – predsjednik i izvršni direktor KLM Royal Dutch Airlines. 

ITA Airways će također imati koristi od novog sporazuma. Codeshare ugovor s KLM-om omogućit će mu pristup velikom broju europskih odredišta, uključujući KLM odredišta u Ujedinjenom Kraljevstvu i Skandinaviji.

PS/LŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox