KLM započinje sezonski let Zagreb-Amsterdam-Zagreb

KLM je pokrenuo posebnu web stranicu http://www.klm.com/home/hr/en za putnike iz Hrvatske.http://www.klm.com/home/hr/en  web stranica  za Hrvatsku pruža najnovije usluge  putnicima: proizvode po mjeri putnika, usluge i cijene u skladu s očekivanjima i potrebama putnika, kao i razne mogućnosti rezervacija kroz "My trip" opciju. Naime, putnici ekonomske klase mogu izabrati Economy Comfort, Extra Legroom i / ili Preffered seat opcije, a također i višak prtljage uz 20-50% popusta on-line .

"A la carte menu" omogućuje putnicima koji putuju na interkontinentalnim letovima u ekonomskoj klasi da izaberu jedno od pet posebnih jela - indonezijsko, japansko, Bella Italia, Kapetanov izbor ili Delicije iz Šampanje, uz standardnu ponudu jela.

KLM u Hrvatskoj

Od  26. svibnja 2014. do 25 listopada 2014., KLM Cityhopper će pružati svakodnevni let između Zagreba i Amsterdama  potpuno novim zrakoplovom Ebraer 190 sa sto sjedala.

Putnici će imati na izboru dvije klase: europsku poslovnu i  ekonomsku klasu, a moći će se odlučiti i za Economy Comfort zonu s 10 centimetara dodatnog prostora za noge koja podrazumijeva i proritet pri iskrcaju.

Zahvaljujući svakodnevnom letu, putnici iz Hrvatske će moći  koristiti razgranatu KLM-ovu mrežu od 160 europskih i interkontinentalnih destinacija preko efikasne i jednostavne  zračne luke Amsterdam Schiphol koja je redovno rangirana od strane putnika kao jedna  od najbolje strukturiranih  zračnih luka na svijetu, zahvaljujući jednoterminalnom konceptu koji omogućuje transfer putnika unutar 40 minuta.

KLM dnevni red letenja od 26 sviblnja 2014 :

KL 1943 Amsterdam - Zagreb   14.20 – 16.10

KL 1945 Zagreb - Amsterdam   16.45 – 18.55

Letovi se mogu rezervirati u putničkim agencijama, na Air France KLM prodajnim mjestima i/ili  preko http://www.klm.com/home/hr/en

O KLM Kraljevskoj Nizozemskoj Aviokompaniji

KLM Kraljevska Nizozemska Aviokompanija osnovana je 1919. godine,po čemu je najstarija aviokompanija na svijetu koja još uvijek posluje pod svojim originalnim imenom. Tokom 2004,, Air France i KLM spojili su se u kompaniju AIR FRANCE KLM. Spajanje je rezultiralo najvećom europskom zrakoplovnom grupom koja se sastoji od dva snažna brenda i dva zrakoplovna čvorista – Amsterdam Airport Schiphol  i Paris Charles de Gaulle. Zadržavajuci vlastite identitete, grupa se fokusira na tri osnovna pravca poslovanja:  putnički prijevoz, prijevoz tereta i održavanje zrakoplova.

KLM leti na svoja odredišta modernom flotom i zapošljava preko 33.000 zaposlenika diljem svijeta. KLM ima vodeću poziciju u zrakoplovnoj industriji uz pouzdano poslovanje orijentirano na svoje kupce što je proizašlo iz kompanijske politike entuzijazma i održivih inovacija.

KLM je član globalnog zrakoplovnog saveza SkyTeam, nudeći korisnicima veliku svjetsku mrežu destinacija.  (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox