Kompanija Biocrystal Technologies osvojila nagradu za Proizvođača godine 2018. u kategoriji Proizvodnje tehnologija/supstanci na bazi 100% prirodnih sirovina

Zadovoljstvo nam je prenijeti vam vijest da je poduzeće Biocrystal Technologies iz Rijeke dobitnik nagrade za Proizvođača godine u kategoriji Proizvođač tehnologije/supstance na bazi prirodnih sirovina, od strane Global Business Insights Award iz Velike Britanije.


Globalne poslovne nagrade, kao što je i ova, dodjeljuju se na godišnjoj razini i ilustriraju ono najbolje što brojne grane industrije imaju za ponuditi. Prema riječima organizatora, nagrade se dodjeljuju za izvrsnost u području poslovnog vodstva, inovacija i brojnim drugim sektorima uspješnih kompanija širom svijeta.

“Ponosni smo i sretni zbog činjenice da smo prepoznati i odabrani od strane Globalne institucije poslovnih nagrada kao Proizvođač godine 2018. za tehnologije/supstance na bazi prirodnih sirovina. To je značajno priznanje dugotrajnom i upornom radu čitavog Biocrystal tima, a koji slijedi našu viziju jednog od vodećih svjetskih dobavljača tehnologija baziranioh na 100% prirodnim resursima”, rekao je gospodin Zlatko Karajić, direktor poduzeća Biocrystal Technologies.

U svojoj viziji razvijanja inovativnih tehnologija, poduzeće Biocrystal Technologies u fokusu ima orijentiranost ka prirodnim resursima i oslanjanje na njihovu potvrđenu učinkovitost. Osim toga, fokus je i na kontinuiranom pronalaženju novih načina implementacije jedinstvene Biocrystal® tehnologije u brojne krajnje proizvode, a sve u cilju unapređenja “well-beinga”, odnosno opće kvalitete života kod ljudi. 

Priznanje institucije Global Business Insights Award za 2018. godinu, ne samo da je još jedna u nizu potvrda uspješnosti Biocrystal® inovacije, već i dodatna motivacija i obveza čitavom Biocrystal timu za budući razvoj.

“Svjedoci smo činjenice da se svijet sve više okreće ka prirodnim resursima, oslanjajući se na dokazanu snagu i učinkovitost prirodnih sirovina. Vjerujemo da je upravo tu presudna uloga Biocrystala, čija se učinkovitost bazira na upotrebi potpuno prirodnih sirovina, i ogroman potencijal za primjenu kod inovacija u brojnim industrijama; od industrije spavanja i proizvodnje namještaja, preko automobilske industrije, pa sve do industrije tekstila, mogućnosti su zaista beskrajne”, zaključio je gspodin Zlatko Karajić.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox