Konferencija „Coaching i mentorstvo u organizacijama“

Europsko vijeće za mentorstvo i coaching Hrvatska - EMCC Hrvatska, organizira drugu konferenciju o coachingu i mentorstvu u Zagrebu, od 22. do 23. rujna. Predavač je David Clutterbuck, vodeći svjetski autoritet koji proučava leadership, mentorstvo i coaching već desetljećima. Teme konferencije su učinkovitost coacheva i razvoj njihovih kompetencija, alata i tehnika, te razvoj učinkovitih mentorskih i coaching programa u organizacijama.


Prof. David Clutterbuck, jedan je od vodećih svjetskih stručnjaka i autoriteta za coaching, mentorstvo, razvoj ljudskih resursa i management iz Velike Britanije. Savjetuje najuglednije svjetske kompanije poput Google-a i sl., čak i vlade pojedinih država i gostujući je profesor na uglednim sveučilištima poput - Oxford Brookes, Sheffield Hallam i York St John. Prof. Clutterbuck prvi je uveo koncept mentorstva u Europu u 80-im godinama prošlog stoljeća i napisao prvu knjigu na ovu temu: „Svatko treba mentora“, dosad tiskanu u pet izdanja. Autor je ili koautor 65 stručnih knjiga i stotina stručnih članaka. Voditelj je Globalne mreže za mentorstvo i interni coaching koja okuplja specijalizirane trenere, konzultante i istraživače. Suosnivač je Europskog vijeća za mentorstvo i coaching, te voditelj istraživačkog tima koji je stvorio međunarodne standarde za mentorstvo u organizacijama. Poznat je kao provokativan govornik koji svoje tvrdnje temelji na dokazanim činjenicama i istraživanjima.

„Konferencija je namijenjena coachevima i mentorima bez obzira na 'nišu', stručnjacima za razvoj ljudskih potencijala i interne komunikacije, te manaerima u privatnom i javnom sektoru, poduzetnicima i trenerima. To je jedinstvena prilika za sve koji se bave organizacijskim i osobnim razvojem da usvoje nova znanja i alate od vodećeg svjetskog stručnjaka u ovom području.“ - navodi Irena Antolić, predsjednica EMCC Hrvatska.

Program:

22.09.2016., četvrtak   - 14.00-19.00 sati - tema: Zaigrajte na višoj razini - kako biti vrhunski coach?

23.09.2016.,  petak      - 09.00-16.00 sati - tema: Mentorstvo u organizacijama - što uistinu djeluje?

Radni jezik konferencije je engleski (bez simultanog prijevoda).
Konferencija se održava 22. i 23. rujna 2016. u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca HUP-a, Green Gold Centar, Radnička cesta 52/I kat u Zagrebu.

Više informacija na: www.emcc-hrvatska.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox