Konobarski crni kruh

Posao konobara zasigurno nije lagan ali zaista može biti jako zanimljiv. Rad s ljudima donosi priliku za upoznavanjem doista različitih tipova ličnosti. Pročitajte koji su najzanimljiviji prohtjevi gostiju, piše moj-posao.net

Na Američkom forumu Reddit mnogo je postova konobara koji su se na poslu susretali sa različitim zahtjevima.  Ono što najčešće ljuti konobare je kada gost pita za hranu ili piće koje uopće nemate u ponudi. Tako je jedan čovjek u restoranu koji nije primorski tražio da mu skuhaju ribu koju je tek ulovio i stavio u led. Druga mušterija tražila je omlet i spremno čekala 30 minuta da se to uvede u ponudu restorana.

Jedna žena u sendvič baru je tražila da sve bude sterilno čisto, nož, vilica, toster, ali kada je prodavačica stavila sendvič na pult žena se zgrozila i zatražila novi. Druga je naručila najkompliciraniji sendvič ikada, a na kraju ga nije mogla platiti jer joj je kartica poništena. Svima je zasigurno poznat i onaj stari trik kad gost "zaboravi" platiti računa koji na kraju podmiri konobar.

Ljudi ponekada imaju doista pomalo bizarne prohtjeve pa je tako jednom prilikom žena tražila da joj zagriju mlijeko na 200 Celzijevih stupnjeva zbog čega se konobarica opekla. Bila je zadovoljna pa se vratila po novu porciju, ali ipak je nije dobila. (HT)

 

 

Izvor: www.moj-posao.net

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox