Korejski sukob zapravo početak Trećeg svjetskog rata?

Svojedobno su svjetski moćnici rekli da čovječanstvo ne bi podnijelo još jedan svjetski rat. Dugo smo se svi nadali da se to neće dogoditi, no proročanstvo bugarske proročice Babe Vange moglo bi poljuljati naše nade. Naime ona je rekla da će Treći svjetski rat početi u studenom 2010. godine.

 

Baba Vanga najavila je da će Treći svjetski rat trajati do listopada 2014. godine. Na razne proroke smo navikli i ne pridajemo im previše značenja, no ono što zapanjuje jest da je također rekla da će rat početi kao lokalni sukob, koji će kasnije prerasti u globalni, a u njemu će se koristiti nuklearno i kemijsko oružje. Uzevši u obzir nedavno započete korejske sukobe, morate se makar naježiti pri pomisli.

Vanga je rođena 1911. godine u Strumici kao Vangelia Pandev Dimitrova, a umrla je 1992. godine. Sa 12 godina je izgubila vid, jer joj je, kako tvrdi, Bog uzeo ljudski vid da bi joj darovao oko kojim može vidjeti nevidljivi svijet. Predvidjela je i vlastitu smrt i to točno u dan.
Osim ovoga, prorekla je i početak Drugog svjetskog rata, Praško proljeće, raspad Sovjetskog saveza, katastrofu u Černobilu, potop Kurska i napad na New York. Postoji i legenda da ju je u vrijeme Drugoga svjetskog rata posjetio Hitler te izašao uzrujan jer mu je prorekla neslavan kraj. (MJ)


Proročanstva Babe Vange koja nas tek čekaju:

- Europa će od 2015. do 2016. biti vrlo slabo naseljena jer će život nestati zbog radioaktivnih padavina
- 2018. godine Kinezi će postati najveća svjetska sila
- komunizam će se vratiti 2076. godine
- kraj svijeta će se dogoditi 5079. godine  
- zemlja će dobiti 2 umjetna sunca
- 2088. godine pojavit će se bolest od koje će ljudi početi ubrzano stariti, ali će je pobijediti 2097.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox