Kosor tvrdi da se nije opirala istrazi Polančecovih tvrdnji

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je danas da su netočna nagađanja medija kako je jučerašnja rasprava na Vijeću za nacionalnu sigurnost bila žustra te da se opirala istrazi o tvrdnjama bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca da je ravnatelj policije Oliver Grbić sugerirao članovima HDZ-a da pišu anonimne prijave protiv čelnika oporbe.

 

To nije točno, ne treba vjerovati svemu što piše - komentirala je premijerka prilikom današnjeg posjeta KBC-u Zagreb. Sjednica je bila dobra, otvorena, puna argumenata, a za mene najvažnije dana je puna potpora borbi protiv korupcije i kriminala, bez obzira na pritiske, osobito na pravosuđe i sudove - kazala je Kosor.

Upitana strahuje li od toga da se do kraja istraže Polančecove izjave, predsjednica Vlade je rekla kako se nastavlja beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije te da pritom treba voditi računa o zaštiti institucija koje jedine mogu štititi ljudska prava i provoditi istrage te donositi odluke o tome je li netko kriv ili nije. (Hina/MJ)

 

Foto: www.vlada.hr

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox