Krediti bez hroka

Kada su krediti bez hroka korisni, a kada ne

Svaka osoba koja je barem jednom bila u potrazi za kreditom se vjerojatno susrela s pojmom kredita bez hroka. Za one koji nisu upoznati s tim pojmom, riječ je o kreditima za čije odobrenje nije potrebna provjera kreditne sposobnosti.
Pojedinci koji imaju dobru kreditnu sposobnost mogu lako dobiti kredite od banaka i drugih institucija koje posuđuju novac. Međutim, vrlo je teško dobiti kredit ako imate lošu kreditnu sposobnost.
Dobivanje kredita ako ste “dužni k’o Grčka” zvuči predobro da bi bilo istinito, te se ne preporučuje svima. Svatko tko je zainteresiran za prijavu za kredit bez hroka treba razumjeti njihove prednosti i nedostatke.

Prednosti kredita bez hroka

 • Podnositelji zahtjeva se ne moraju brinuti o svojoj kreditnoj povijesti
  Ovo je svakako najveća prednost kredita bez hroka. Zajmodavci se ne zamaraju provjeravanjem kreditnih izvješća svojih klijenata. Tradicionalni zajmodavci su poznati po detaljnom i dugotrajnom razmatranju zahtjeva i njihovim čestim odbijanjem.
 • Brzo odobrenje kredita
  Stopa odobrenja kredita bez hroka veća je od one kod tradicionalnih kredita. Većina njih ima stopu odobrenja od oko 80 ili 90%. Kako biste osigurali dobivanje odobrenja u najkraćem mogućem roku, pobrinite se da se prijavite na početku radnog dana i da priložite svu potrebnu dokumentaciju odjednom.
 • Mogu vam pomoći u poboljšanju vaše kreditne sposobnosti
  Loša kreditna sposobnost je jedan od glavnih čimbenika koji muči ljude pri dobivanju zajmova. Krediti bez hroka vam zapravo mogu pomoći u njenom poboljšanju. Dužnicima se savjetuje da pravovremeno otplaćuju pozajmicu kako bi poboljšali kreditnu sposobnost. Na taj način, imat ćete dobre izglede za jačanje financijskog stanja.
 • Možete dobiti velike iznose novca
  Uz ovu vrstu financiranja, dužnik može lako dobiti veliku količinu novca u kratkom razdoblju. Međutim, trebali biste imati na umu da takvi iznosi dolaze uz visoke kamatne stope.

Nedostaci kredita bez hroka

 • Dužnici moraju plaćati visoke kamatne stope
  Zajmodavci koji nude kredite bez hroka su poznati po nametanju visokih kamata na svojim zajmovima. Visoke kamatne stope uglavnom su opravdane visokim rizicima povezanim s kreditima bez hroka.
 • Postoji mogućnost nailaska na loše zajmodavce
  Baš kao i kod drugih zajmova, na prijevare je lako naići. To znači da biste trebali biti vrlo oprezni prilikom prijave za ove kredite. Uvijek se prvo uvjerite da se radi o pouzdanim zajmodavcima. Obično samim pogledom na njegovu web stranicu možete zaključiti radi li se o prevarantu - potražite pravopisne greške, neispravne linkove ili previše spama te vjerujte vašem instinktu.

Zaključak
Da zaključimo, krediti bez hroka su preporučljivi jedino u slučajevima kada sa stopostotnom sigurnošću znate da ćete moći otplatiti taj kredit. Ako već imate lošu kreditnu sposobnost, nemojte riskirati njezino dodatno ugrožavanje.
Nakon što ste napravili dobar plan otplate, možete posjetiti stranicu Matchbanker na kojoj se među ostalim opcijama nalaze i krediti bez hroka. Na Matchbankeru ćete pronaći kreditne ponude s detaljno navedenim prednostima i manama, uz koje će donošenje odluke o najpovoljnijoj ponudi biti brzo i jednostavno.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox