Kriza kao nepoznanica: Radić prodao dva stana za 18,5 milijuna kuna

Stanovi Jure Radića u samom centru Zagreba mnogima su tek ''san snova'' budući da četvorni metar košta 7020 eura ili u 52.000 kuna. Međutim, neki krizu u svom rječniku nemaju, pa su tako dva dvoetažna stana veličine 355,65 četvornih metara već prodana, piše vecernji.hr.

 

Stanovi su prodani po 18,5 milijuna kuna, no nisu najskuplji stanovi Ban centra i centra ''Cvijetni''. Naime, Zdravko Mamić je najavio da će upravo u centru Cvijetni kupiti penthouse od 500 kvadrata i to za više od 30 milijuna kuna.

Ban centar broji 66 stanova, od kojih najmanji ima 50 kvadrata, a cijena najjeftinijeg kvadrata je 5310 eura. Sigurno se pitate ima li opravdanog razloga za tolike cijene. Investitori Institut IGH Jure radića i Stipić grupa nude velike dnevne boravke, kuhinje i blagovaonice, sobe i velike terase, bazen i sunčalište te vlastite podzemne garaže uz pješačku zonu. Također tvrde kako je ovo prvi projekt na hrvatskom tržištu koji nudi idealan spoj mira i gradske vreve, tradicije i urbanog stila života.

Uz Ban centar  predstavljen je i Bundek centar čija je zajednička vrijednost 150 milijuna kuna. Bundek centar, čije je useljene planirano za svibanj iduće godine, svojim stanovnicima nudi sve potrebne sadržaje, pa tako i vrtić za buduće male stanare. (SJ)

 

Izvor: www.vecernji.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox