Kukuriku koalicija: Plan 21 nije sveto pismo

Predstavnici Kukuriku koalicije danas su se u Sisku družili s građanima i razgovarali s njima o svom izbornom programu Plan 21.

Želimo da Sisačko-moslavačka županija bude nositelj gospodarskog razvoja Hrvatske. Ovo područje nekada je bilo jako industrijsko i gospodarsko središte, a sada vidimo da se oporavlja, rekao je član Stožera, saborski zastupnik i potpredsjednik Gradske organizacije SDP-a Grada Zagreba Mirando Mrsić.

Plan 21 ide za tim da se Hrvatska gospodarski oporavi jer bez toga nema napretka ni u socijali ni u zdravstvu. Na kavi smo s građanima jer želimo čuti njihovo mišljenje o Planu 21 jer on nije sveto pismo. Plan 21 se može mijenjati u skladu s potrebama i interesima svih hrvatskih građana, kazao je Mrsić na kavi i druženju stranačkih dužnosnika, aktivista i simpatizera Kukuriku koalicije u Sisku.

Građani su se na kavi sa SDP-om, HNS-om i HSU-om, zanimali za pojedinosti Plana 21 i predlagali rješenja brojnih problema kojima je opterećena suvremena hrvatska država. Uz dr. Mrsića, s građanima su se družili direktor stožera VI. izborne jedinice Jurica Meić, potpredsjednik sisačko-moslvačke županijske organizacije SDP-a Zoran Vasić, predsjednik ŽO HNS-a Ivan Nekvapil, predsjednik ŽO HSU-a Mijo Dolenec i drugi stranački dužnosnici i aktivisti. (HIna/HT)

 

 

 

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

 


 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox