Latin: "Rat je u jednoj mjeri bio dogovaran"

Ja se bojim da će uskoro biti ukinuta Hrvatska uživo, nisam baš siguran da će opstati Nedjeljom u dva... Na taj način se stvaraju uvjeti za izbore kada neće više biti moguće kritizirati HDZ - izjavio je Denis Latin na Osječkoj televiziji. Ipak, Latin ne odbacuje mogućnost povratka Latinice, navodi net.hr.

Urednik ugašene Latinice proziva Vanju Sutlića za postupno gašenje emisije. Latin smatra kako se polako stvaraju uvjeti za predstojeće parlamentarne izbore u kojima više biti neće moguće kritizirati, što pogoduje vladajućoj garnituri. U pripremi je bila Latinica o izvještaju Amnesty Internationala koji povezuje Vladimira Šeksa s ratnim zločinima. Urednik ukinute emisije tvrdi kako je i to razlogom za njezinim ukidanjem.

Vrlo kontroverzna tvrdnja o Domovinskom ratu

HDZ, moramo reći sad u ovoj situaciji kada se pokazalo da je toliko korumpiran sa svih strana i da se zapravo radi o zločinačkoj organizaciji, e samo im sad nedostaje dokaz da je rat dogovoren, a oni dobivaju glasove od te populacije koja je sudjelovala u tom ratu, mislim da bi im to u ovom trenutku bilo previše. Ako nije, neka me demantiraju - tvrdi Latin. Teške optužbe, kojima se pokušava diskreditirati dignitet Domovinskog rata, ipak bi se trebale iznosti argumentirano.(mš)

 

Video emisiju u kojoj je gostovao Denis Latin možete pogledati OVDJE.

 

 

Izvori: www.net.hr
               www.ostv.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox