Lažni ministri obišli Virovitičko-podravsku županiju?

Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić razočarana posjetom ministra zdravlja Rajka Ostojića i ministra graditeljstva Ivana Vrdoljaka koji su zaobišli lokalnu vlast pozvao je građane da hitno prijave svako "lažno" predstavljanje ministara, piše hrt.hr

Dragi građani, našom županijom kruže osobe koje se predstavljaju kao ministri i svojim nebuloznim izjavama unose nemir među stanovnike. (...) Gradu ni Županiji nije najavljen nijedan posjet resornih ministara te pozivamo građane da ubuduće takve slučajeve lažnog predstavljanja hitno prijave. Ovakvim se ironičnim proglasom na internetskim stranicama županije oglasio virovitičko-podravski župan razočaran stranačkim posjetima ministara koji su zaobišli lokalnu vlast. 

Najprije je stigao ministar zdravlja Rajko Ostojić, a zatim i ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak. Mislim da je ponašanje ministara, ponajprije Vrdoljaka i Ostojića, van svake pameti i da nema elementarne pristojnosti koje bi trebali imati, izjavio je župan Tomislav Tolušić (HDZ). Župan ne prihvaća odgovor da je posjet stranački. Gospodin Vrdoljak je ovdje bio sa službenim autom za vrijeme radnog vremena, samo me zanima na koga je pisao dnevnicu i iz kojih razloga, dodao je.

Ostojić mu je odgovorio da dolazi tamo gdje je pozvanKada me bilo koji gradonačelnik ili župan pozove uvijek ću se odazvati. Dakle svugdje gdje me se pozove bilo to Sisak, Šibenik, Split, Dubrovnik doći ću, a u ovom slučaju nije bilo poziva, kazao je ministar zdravlja. Županija je, kazao je Tolušić, pozvala ministre na tematsku sjednicu o stanju u gospodarstvu - no, nijedan nije niti odgovorio na poziv. Službeno, županiju je od izbora posjetio samo ministar obrtništva i poduzetništva Gordan Maras - čak dva puta. (HT)

 

Izvor: www.hrt.hr
Foto: Maja Santosi/PIXSELL 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox