Lenovo Think – sjajan izbor za zahtjevne profesionalce

Želite li ubrzati svoje poslovanje, imati vrhunsku zaštitu svojih podataka i još računati na globalnu podršku u više od 160 zemalja svijeta, Lenovo ThinkPad nameće se kao najbolji izbor.


U 27 godina postojanja, ThinkPad je postao globalno br. 1 poslovno računalo svih vremena.

Ova prijenosna računala predvodila su trendove IT industrije kako bi korisnicima olakšala rad i pripremila ih za budućnost, dosljedno zadržavajući prepoznatljivu crvenu točkicu na sredini tipkovnice,

tzv. TrackPoint, koji služi za navigaciju umjesto miša, nenadmašno iskustvo tipkanja na nagrađivanoj tipkovnici i zapanjujuću kvalitetu izrade.

Aktualni modeli serije ThinkPad prolaze 12 testova otpornosti prema vojnim specifikacijama (MIL-STD-810G) i više od 200 različitih provjera kvalitete kako bi se osiguralo njihovo funkcioniranje i u ekstremnim uvjetima.

S vremenom se proširila i paleta Think proizvoda, kako bi u potpunosti zadovoljila sve svoje korisnike – od vlasnika malih poduzeća, do korporacija i vrhunskih profesionalaca, kao i svih između.

Lenovo je prepoznao preobrazbu radnih mjesta i prostora te je za njih predstavio novu liniju proizvoda, Lenovo ThinkBook.

Ova prijenosna računala namijenjena su novoj generaciji radne snage koja mijenja poslovno okruženje, a osobito navike i način rada.

Potrebna su im svestrana, sigurna, odlično povezana i izdržljiva prijenosna računala dok putuju ili rade na daljinu.

Uz sve to, poželjno je da nude vrhunske značajke za zabavu i plijene poglede svojim dizajnom.

Sve to nude prijenosnici Lenovo ThinkBook, uz  mnoge značajke koje će poboljšati korisničko iskustvo moderne radne snage, poput tipkovnih prečaca za Skype, instantne prijave u sustav pomoću čitača otiska prsta koji je ugrađen u tipku za uključivanje, značajke Modern Standby, fizičkog pokrova za kameru, potpuno metalnog kućišta, uskog okvira oko zaslona, HARMAN zvučnika i još ponešto.

Ukoliko niste sigurni koji ThinkPad bi vam najbolje odgovarao posjetite Lenovo Exclusive Store u Areni Zagreb gdje će Vam naše stručno osoblje rado i kompetentno pomoći pri odabiru ThinkPada .

 

Više informacija: www.lenovostore.hr

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox