Lenovo ThinkPad Edge računala za male i srednje poduzetnike

Lenovo je predstavio dva nova prijenosna računala koja će svojim luksuznim, sofisticiranim dizajnom i inovativnim tehnologijom podići rad s računalima malih i srednjih poduzetnika na novu razinu. Prijenosnici ThinkPad Edge E220s i E420s plijene pažnju svojim luksuznim i naprednim dizajnom.

 

Mali detalji čine veliku razliku: zapanjujući infinity zaslon, mat okvir i metalni detalji ugodni na dodir ostavljaju dojam kozmopolitizma. Prijenosnici su vrhunski poslovni alati koje odlikuju vrhunske performanse i integrirana grafika bazirana na nadolazećoj drugoj generaciji procesorske tehnologije Intel® Core ™, Lenovo Enhanced Experience 2.0 za brzo pokretanje računala i čitavim nizom tehnologija za bežično povezivanje. Također, prijenosnik je spreman i za zahtjevnu multimediju zahvaljujući Dolby Home Theatre® zvuku i mogućnosti HD video konferencija.

Način na koji zamišljamo dizajn računala i čitav doživljaj rada za računalom se mijenja - izjavio je regionalni marketing menadžer Lenova za Jugoistočnu Europu, Mladen Skuliber. Novi vrhunski prijenosnici ThinkPad Edge pružaju korisniku tehnologiju koja je prilagođena pojedincu, lijepog dizajna i moćnih performansi, kako bi ostvarili poslovne ciljeve te kako bi omogućila više slobodnog vremena.

Elegantan i zanimljiv dizajn

Elegantni, suvremeni i čistih linija, 12.5-inčni Lenovo ThinkPad Edge E220S i 14-inčni ThinkPad E420s dizajnirani su da privuku poglede. Zadivljujuće tanak i lagan, ThinkPad E220s debljine je manje od jednog inča i težine manje od 1,5 kg što omogućava izuzetnu prenosivost, a neznatno veći ThinkPad E420s mjeri samo jedan inč i teži 1,8 kg. Oba prijenosnika dolaze s metalnim detaljima koji se savršeno uklapaju u mat crni okvir.

Infinity zaslon prijenosnika Lenovo ThinkPad Edge E420s omogućuje kvalitetu slike jednake onoj na televizijskim prijemnicima. Tu je i suvremena tipkovnica ThinkPad koja ne samo da omogućuje jednaku udobnost i lakoću tipkanja kao i kod klasičnih prijenosnika ThinkPad već je i otporna na slučajna prolijevanja tekućine. Za male i srednje poduzetnike kojima je neophodno korištenje optičkih medija, ThinkPad Edge E420S nudi skriven i tanak DVD player/burner.

Hard-core performanse ispod poklopca

Jednaka pažnja posvećena je vrhunskoj tehnologiji ugrađenoj u računalo kao i elegantnoj vanjštini. Za pokretanje financijskih kao i različitih poslovnih aplikacija u isto vrijeme ali i zabavnog, multimedijskog sadržaja u slobodno vrijeme, prijenosnici ThinkPad Edge E220s i E420s nude čitavu lepezu druge generacije procesora Intel® Core™ i3, i5 ili i7. (PS/MJ)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox