Lesnina nositelj prestižne oznake Best Buy Award

U najnovijem istraživanju Best Buy Award - Home & Decoration - Croatia 2014/2015, švicarske kuće ICERTIAS Lesnina je u segmentu prodaje namještaja osvojila 1. mjesto. Istraživanje Best Buy Award 2014/2015 provedeno je u srpnju 2014. na uzorku 1.200 ispitanika opće populacije u Hrvatskoj koristeći CAWI - DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness), a certifikat kojim Lesnina postaje nositelj Best Buy Award znaka izdan je 30. listopada, 2014.

„Best Buy Award“ status i medalju mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima „Best Buy Award“, prema strogim međunarodnim normama, osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji. Specifičnost ovog istraživanja je što ocjene o proizvodima, uslugama i drugim subjektima iznose upravo korisnici koji te proizvode i usluge koriste. Tako su Lesnini najveći broj glasova dodijelili upravo profesionalni dizajneri interijera i pojedinci koji preuređuju dom diljem Hrvatske.

„Činjenica da su upravo korisnici naših proizvoda i usluga Lesninu ocijenili najvišom ocjenom, kad se govori o najboljem omjeru cijene i kvalitete za nas predstavlja veliku stvar. „Best Buy Award“ nagrada je za veliki trud i rad koji ulažemo kako bi se što više približili kupcima, zadovoljili njihove želje, navike i potrebe“, komentirao je direktor marketinga i prodaje Lesnine, Matija Mandić.

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox