Marin Morić: Novi direktor Falkensteiner hotela Therapia u Crikvenici

Marin Morić novi je direktor Falkensteiner hotela Therapia u Crikvenici. Njegova poslovna zadaća usmjerena je na prepoznavanje i praćenje strateških ciljeva za zajamčeno uspješno poslovanje hotela, organizaciju i koordinaciju cjelokupnog poslovanja unutar hotela te razvijanje i realizacija prodajnih koncepata.

 

Prije ove pozicije Marin Morić je obnašao dužnost generalnog direktora hotela Lipik u Kolašinu, Crna Gora. Formalno obrazovanje stjecao je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki te Institutu hotelijerstva „Cesar Ritz" u Švicarskoj.

Hotel Therapia je 1895. godine izgrađen prema nacrtima arhitekata bečkog dvora Fellnera i Helmera. Uskoro je u isti mah uspoređivan s „Bavarskim dvorom" u Münchenu ili s palačom „George V" u Parizu. Ovdje se zabavljalo fino društvo Habsburške Monarhije. 2006. godine zgrada je renovirana s mnogo ljubavi prema detaljima. Magičnom sjaju legendarnog hotela Grand danas se stoga pridodaje i suvremeni komfor modernog hotela sa 4 zvjezdice. (PS/MJ)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox