Matušić: Nedovršeni Dom umirovljenika je plakat Kukuriku koalicije

Saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Frano Matušić i župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić danas su ispred nedovršenog Doma umirovljenika koje je nekad gradila tvrtka u vlasništvu Radimira Čaćića održali konferenciju za novinare.

 

Frano Matušić je kazao kako je "nedovršeni Dom umirovljenika najvjerodostojniji plakat Kukuriku koalicije i najbolji primjer kako bi izgledala Hrvatska kad bi je oni vodili".

Budući je jedini ekonomski program Kukuriku koalicije dovođenja MMF-a, odnosno smanjivanje plaća, mirovina i socijalnih prava građanima, vjerujem kako će građani to prepoznati te im neće dati povjerenje - naglasio je Matušić.

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić kazao je kako je nevjerojatno da danas netko može osporavati gradnju mosta Pelješac čime vrijeđa sve građane Dubrovačko-neretvanske županije, ali i cijele Hrvatske, jer je riječ o nacionalnom projektu.

On je također upozorio kako čelnici Kukuriku koalicije ne žele poštovati prostorne planove, pa bi autocestu do Dubrovnika gradili kroz susjednu državu, iako ona u svim planovima treba ići kroz Hrvatsku, a ne Bosnu i Hercegovinu. (Hina)

 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox