METRO pokrenuo klub pogodnosti za ljubitelje dobre hrane i kuhanja

Svi ljubitelji dobre hrane i kuhanja od sada se mogu prijaviti u METRO Foodie Club, klub pogodnosti u sklopu kojeg članovi imaju pristup svim METRO centrima u Hrvatskoj i brojnim benefitima pri kupnji u METRO-u.


Članovi Foodie Cluba u METRO centrima mogu nabaviti profesionalnu kulinarsku opremu i široki asortiman visokokvalitetnih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda namijenjenih profesionalnim kuharima. Osim pristupa specifičnom asortimanu za chefove, za članove Foodie Cluba METRO je osigurao i redovite popuste, loyalty akcije, prilike za učenje od profesionalnih hrvatskih chefova i gastro influencera te inspirativne recepte i ideje.

Poslovanje METRO-a kontinuirano razvijamo u skladu s trendovima i zahtjevima tržišta, a u posljednje vrijeme bilježimo velik interes hobi kuhara za našim asortimanom. Kulinarski entuzijasti, koji se kuhanjem ne bave profesionalno ali s nama dijele strast za kuhanjem i dobrom hranom, od sada, uz svoju karticu Foodie Cluba, u METRO-u mogu nabaviti specifične gastro proizvode koji su obično dostupni samo profesionalcima, rekao je Igor Kotaran, direktor marketinga u METRO C&C Hrvatska.

U METRO Foodie Club mogu se besplatno prijaviti svi zainteresirani građani i postojeći METRO-ovi kupci, uključujući pravne i fizičke osobe, jednostavnom on-line prijavom putem METRO-ove internetske stranice.  Nakon registracije, digitalnu Foodie Club karticu korisnici će zaprimiti putem e-maila unutar 24 sata, a kupcima će uskoro biti dostupna i METRO aplikacija za pametne mobitele u sklopu koje će moći koristiti Foodie Club karticu.

METRO u Hrvatskoj ima 10 centara, a posebnu pozornost pridaje suradnji s lokalnim dobavljačima i razvoju asortimana hrvatskih proizvoda te proizvoda iz organskog uzgoja. Kupce u METRO centrima očekuje široka ponuda vrhunske gastro opreme te proizvodi svjetske klase u mnoštvu kategorija, poput svježeg i ultra svježeg asortimana, temeljnih namirnica, riba i mesa, slastica, proizvoda za kućanstvo i njegu tijela, elektronike i još mnogo toga - sve na jednom mjestu. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox