Microsoft predstavio novi Outlook

Microsoft je predstavio Outlook.com, novu i modernu email uslugu namijenjenu pojedincima. Time je tvrtka učinila prvi korak prema novom izgledu osobne elektroničke pošte – od podatkovnih centara do korisničkog iskustva – te ponudila email uslugu za novih milijardu korisnika.

Da je Outlook doista novo sučelje prosječnom korisniku biti će jasno već na prvi pogled. Usluga se ističe svježim i čistim korisničkim sučeljem koje je intuitivno za uporabu i radi na svim uređajima koji podržavaju Exchange ActiveSync. Zaglavlje je smanjeno za 60% čime je omogućena bolja preglednost ulaznog pretinca, koji sada ima 30% više vizualnog prostora. Nadalje, usluga ne prikazuje oglase a nema niti velikog okvira pretraživanja koji bi zauzeo dodatni prostor.

Povezivanje s prijateljima i kolegama, ma gdje se nalazili.

Outlook.com moguće je povezati s Facebookom, Twitterom, LinkedInom, Googleom te uskoro i sa Skypeom. Korisnici mogu pregledati fotografije prijatelja, poruke, statuse, pozive te instant poruke u objedinjenoj i stalno aktivnoj listi kontakata koja je povezana sa svim navedenim mrežama.

Omogućeno je i automatsko sortiranje poruka, kontakata, newslettere te novosti na društvenim mrežama, koje je moguće preseliti u drugi pretinac ili obrisati uz svega nekoliko klikova. Usluga objedinjuje besplatne Office Web Apps – Word, Excel, PowerPoint i OneNote, kao i SkyDrive rješenje za mrežnu pohranu podataka. Usluga poštuje punu privatnost korisnika (bez oglasa u porukama i bez skeniranja osobne e-pošte korisnika kako bi prikazivala oglase), a nudi i napredne mogućnosti za zahtjevnije korisnike. (PS/HT)

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox