Microsoft WinDaysi se vraćaju u Rovinj

Jedna od najvećih poslovno-tehnoloških konferencija u Hrvatskoj, Microsoftovi WinDays-i 12. put zaredom održat će se od 23. do 27. travnja u Rovinju te će pod nazivom "Mogućnosti su beskrajne" ponuditi pogled na najnovije tehnološke i gospodarske trendove.

Prema prvim očekivanjima, konferencija, koja će se održati dvanaestu godinu za redom, okupiti više od 1.500 sudionika, koji će u dva programska dijela konferencije, tehnološki (WinDays12 Technology) i poslovni (WinDays12 Business) imati priliku čuti brojne domaće i strane predavače te vidjeti najnovije tehnološke proizvode i usluge.

Jedna od većih tema bavit će se i ulaskom Hrvatske u EU, zbog čega će se tvrtke, institucije i pojedinci suočiti s nizom novih izazova, ali i pitanja na koja nije lako odgovoriti. Jačanje nacionalne konkurentnosti postaje jedno od najvažnijih izazova buduće hrvatske vlade, a tehnologija, inovativnost, poslovna sofisticiranost te izvrsnost u obrazovanju istodobno moraju postati polazne točke svih budućih nacionalnih planova, istaknuo je direktor Microsofta Hrvatska Ivan Vidaković.

WinDays konferencije u organizaciji tvrtke Microsoft Hrvatska održavaju se od 2001. i iz godine u godinu bilježe sve više sudionika. (Hina/jk)

 

 

Foto:  Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska ( Petar Glebov/PIXSELL)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox