Milanović: Nije svejedno tko će biti na vlasti

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović poručio je na predizbornom skupu Kukuriku koalicije u Sisku kako nije svejedno tko će u Hrvatskoj biti na vlasti i tko će zemlju izvlačiti iz krize.

I zato se u ovoj kampanji oprezno i suzdržano odnosimo prema obećanjima. Ne zato jer se bojimo, jer ovo nije vrijeme za one koji se boje, nego zato što znamo da nas čekaju teška vremena i u tim vremenima želimo biti zajedno s građanima, kazao je Milanović. Dosta je izgovora, rekao je, istaknuvši kako Hrvatska mora konačno sama preuzeti odgovornost za svoju sudbinu.

Ljudima treba dati šansu

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić naglasio je da ljudima treba dati šansu da rade i zarade za svoju obitelj, za sebe, a na kraju i za Hrvatsku, koja je u proteklih osam godina "u slobodnom padu"Imamo gospodarsko rasulo, rasulo moralnih vrijednosti, a Sisak je možda najtragičniji primjer, ustvrdio je Radimir Čačić

Danas Hrvatska treba promjene, to je jedino što nam zaista treba u ovoj zemlji, a onda kreću šanse za svakog tko želi živjeti od svojeg znanja, svoje pameti, svojih ruku. To je ono što danas poručujemo građanima Hrvatske. Glasajte za Plan 21 jer on nosi šansu za svakog pojedinca, rekao je na skupu predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić. Prva na listi za VI. izbornu jedinicu Marina Lovrić Merzel okupljenima je poručila: Mi želimo, hoćemo i moramo zajedno raditi za opće dobro. I to je ono što razlikuje nas od njih, koji rade samo za sebe, za crne fondove, za crne torbe, na štetu Republike Hrvatske. (Hina/HT)

 

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox