Mini Akademija Poslovnog savjetnika 2017.

Već šestu godinu zaredom časopis Poslovni savjetnik organizira jedinstvenu radionicu za voditelje/ice ureda, tajnice/ike i administrativne djelatnike koja će se ove godine održati od 17. do 20. listopada u Zagrebu.


Najčešće je produžena ruka managera i drži sve tokove u tvrtki pod kontrolom - tajnik/ica ili administrator/ica je kao krvotok koji omogućuje neometano kolanje informacija održavajući pravilne i uredne poslovne procese u tvrtki.

U sklopu ovogodišnje mini Akademije kroz 24 interaktivna školska sata i čak 12 vrhunskih predavača polaznicima ćemo omogućiti da usvoje ili se podsjete znanja iz čitavog niza područja poslovanja neophodnih za uspješno obavljanje posla.

Program je namijenjen tajnicima/tajnicama, voditeljima uredima, administratorima ali i svim poslovnim ljudima koji se žele razvijati i usavršavati u poslovnom, ali i privatnom dijelu svog života.

Broj mjesta sudionika mini Akademije je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Datum: od 17.10. do 20.10.2017./Vrijeme: od 10 do 16 sati/Mjesto: Zagreb, Vlaška 94

Predavači su vrhunski stručnjaci Marija Novak Ištok, Kamilo Antolović, Matej Sakoman, Darko Balaš, Asja Lajtman, Gordana Kadoić, Marko Alerić, Sanja Gomuzak, Irena Jurjević, Tihana Dragičević, Iva Maksimović i Vlasta Brozičević.

Svakog sudionika nagrađujemo poklon paketom našeg sponzora vrijednim darovima.

I ove godine pridružit će nam se poznati promotor zdravog načina života i fitness trener Mario Valentić uz svoj OfficeFit program

PROGRAM MINI AKADEMIJE MOŽETE VIDJETI OVDJE
http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/mini-akademija-tajnica-2017.pdf

 

Cijena jedne kotizacije za četverodnevni program: 1.990,00 kn +  pdv 25%

U cijenu kotizacije uračunata su predavanja prema programu te radni materijali (blok i kemijska olovka). Predavači su vrhunski stručnjaci iz prakse. Svaki polaznik dobit će i diplomu (potvrdu) o sudjelovanju na konferenciji te poklon paket sponzora.

Više informacija možete dobiti na brojevima telefona 01/49 21 742 i 01/49 21 737 ili na www.poslovni-savjetnik.com.

Vidimo se!

PRIJAVITI SE MOŽETE OVDJE

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox