Mini Akademija Poslovnog savjetnika 2021.

Devetu godinu portal Poslovni savjetnik organizira jedinstvenu radionicu za voditelje/ice ureda, tajnice/ike i administrativne djelatnike pod nazivom Mini Akademija Poslovnog savjetnika. Akademija će se održati uživo uz propisane epidemiološke mjere (EU covid potvrda ili važeći negativan PCR test) od 19. do 22.10.2021. u Zagrebu.


Ona ili on je najčešće produžena ruka managera i drži sve tokove u tvrtki pod kontrolom - tajnik/ica, office manager ili administrator/ica je kao krvotok koji omogućuje neometano kolanje informacija održavajući pravilne i uredne poslovne procese u tvrtki/instituciji. Prijaviti se možete na tel. 01 49 21 737 ili na info@poslovni-savjetnik.com.

PROGRAM MINI AKADEMIJE MOŽETE VIDJETI OVDJE.

U sklopu ovogodišnje mini Akademije u četiri dana kroz 24 interaktivna školska sata i čak 13 vrhunskih predavača omogućit  ćemo vam da usvojite ili se podsjetite znanja iz čitavog niza područja poslovanja neophodnih za uspješno obavljanje posla.

Program je namijenjen tajnicima/tajnicama, voditeljima uredima, administratorima ali i svim poslovnim ljudima koji se žele razvijati i usavršavati u poslovnom, ali i privatnom dijelu svog života.


Predavači su vrhunski stručnjaci Inga Lalić, Ana Jadrešin, Asja Lajtman, Marija Novak Ištok, Toni Babić, Saša Petar, Kamilo Antolović, Mladen Jančić, Marko Alerić, Ana Matešić, Dragana Mladenović, Ivana Fakin, Marko Bogdan.

Datum: od 19. do 22.10.2021.
Vrijeme: od 10 do 16 sati
Mjesto: Zagreb, Vlaška 94

Cijena jedne kotizacije za četverodnevni program: 1.990,00 kn +  pdv 25%

U cijenu kotizacije uračunata su predavanja prema programu te radni materijali. Svaki polaznik dobit će i diplomu (potvrdu) o sudjelovanju na Akademiji.

Broj mjesta sudionika mini Akademije je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Radit ćemo u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama. Više informacija možete dobiti na brojevima telefona 

01/ 49 21 742 ili na www.poslovni-savjetnik.com.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox