Mišo Kovač: Moje srce kuca za Hajduk, ali stan od Mamića je velika čast

Nakon što su ovih dana krenula prepucavanja između Dinama i Hajduka, odnosno njihovih navijača, oglasio se i pjevač Mišo Kovač komentiravši za Jutarnji list ponudu Zdravka Mamića da će mu kupiti stan u Šibeniku.

Pjevač je komentirao otpužbe da ga je Mamić oteo Hajduku te da je u sedamdesetoj godini počeo navijati za Dinamo.

Svim tim lažljivcima javno poručuje, da ja jesam preživio infarkt srca, ali da je moje srce ostalo isto. Sve dok kuca, kucat će za Hajduk. Ali, da, kad Dinamo igra protiv Malmöa, točno je da ću iz sveg srca navijati za Dinamo, objašnjava legendarni pjevač.

O prijateljstvu s Mamićem kaže da traje već godinama te da ga je Mamić posebno ganuo kada je prije sedam godina na njegovom koncertu u Saloonu, kleknuo i sa suzama u očima skinuo svoj rolex i darovao mu ga.

O Mamićevoj ponudi da mu kupi stan u Šibeniku, Mišo kaže da mu je ta ponuda velika čast jer mu u sedamdeset godina života nitko nije poklonio ni smokvu. Hoće li to Mamić napraviti ne znam. Znam da po izlasku iz toplica s Lidijom odlazim u svoj zagrebački stan. Bih li želio imati i stan u rodnom Šibeniku? Imam ja mnogo želja u životu, jedna od njih je i život u Šibeniku, kaže Mišo. (jk)

 

 

Izvor: tiskano izdanje Jutarnjeg lista, 2. rujna 2011.
Foto:  Ivana Ivanovic/PIXSELL

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox