Mladi su dobili svoj brend za putovanja

Na jučer održanoj press konferencija predstavljen je novi brand za mlade Playground – new dimension of fun. Tom prilikom, Zvonimir Androić, idejni začetnik Playgrounda, najavio je brojna putovanja i planirane partye u ovoj godini.

Među ostalim, najavljen je i poseban program promotora/zapošljavanja mladih, nove vrste putovanja za mlade u Beograd i Budimpeštu, specijalni festivali - Exit i SnowBombing te najveći electro dance music spektakl u kontinentalnom dijelu Hrvatske koji će se krajem kolovoza održati na krovu West Gatea.

Playground na svakom putovanju osigurava ulaz i prisustvovanje najboljim tulumima, cool party mjestima, koncertima i festivalima bez obzira na destinaciju. U svim autobusima mlade ća na putovanjima zabavljati stand up komičar Marko Petar Orešković i njegov team. 

Tako vas Playground od 7. do 13. travnja vodi u Mayrhofen u dolini Zillertal (Austrija) na najveći festival zatvaranja ski sezone u Europi, gdje je savršeno mjesto za svakog tko voli skijanje i dobru zabavu na jednom mjestu. U Mayrhofenu je najstrmije crna staza na svijetu, najbolji snow park u Europi te svakako najbolji apres ski gradić u Austriji. 

Playground je zaživio sredinom 2013. godine unutar Via-toursa, turističke agencije specijalizirane za školska putovanja i sa bogatim iskustvom u organiziranju specijaliziranih školskih putovanja, škole u prirodi, maturalnih putovanja te jednodnevnih i višednevnih izleta za srednje i osnovne škole. Osmišljen je tako da mladima omogućava kvalitetno provođenje slobodnog vremena te je u potpunosti posvećen osiguranju maksimalnog užitka i doživljaja.

Ukratko, mladi su dobili svoj brand, specijaliziran za organizaciju evenata, putovanja i slobodno vrijeme. Više informacija na http://www.playground.hr. PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox