Modni kritičar Nenad Korkut imenovan glasnogovornikom HZZO-a

Odlukom ravnatelja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) novim rukovoditeljem Službe za odnose s javnošću HZZO-a imenovan je Nenad Korkut, dr. med. spec. ortopedije, priopćeno je iz HZZO-a.

Renata Turčinov, dipl. iur. koja je do sada vodila Službu, imenovana je na novu dužnost u Službi za međunarodnu suradnju HZZO-a zbog predstojećih poslova HZZO-a vezanih uz pristupanje Republike Hrvatske Europskoj uniji. 

Nenad Korkut je diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1992. godine te je pripravnički staž odradio u Domuzdravlja Trnje nakon čega je 1994. godine položio stručni ispit. Poslijediplomski studij iz ortopedije završava 2003. godine, a 2006. godine polaže i specijalistički ispit. 
Nakon polaganja specijalističkog ispita 2006. godine Nenad Korkut radi kao specijalist ortoped u ambulantama opće ortopedije, dječje ortopedije te u ortopedsko traumatološkoj ambulanti. Uz operativni program bavi se i ultrazvukom lokomotornog sustava. 
Od rujna 2011. godine do danas bio je zaposlen u Službi za kontrolu Direkcije HZZO-a kao Viši inspektor za medicinske poslove. Unatoč svemu navedenom, Korkut je široj javnosti možda najpoznatiji kao modni kritičar. (ps)

 

 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox