„Na drugi kraj svijeta s pet Jana etiketa“

Jana,  ponosni sponzor hrvatske nogometne reprezentacije, ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu, a u sklopu kampanje „Voda s porukom“,  na tržište je plasirala  posebnu Jana HNS limitiranu seriju boca.

Ova edicija jedinstvena je po prilagođenoj „nogometnoj“ etiketi i inspirativnim porukama potpisanima od strane hrvatskih nogometnih reprezentativaca. Nogometni reprezentativci često i sami traže inspiraciju za izazove s kojima se susreću, a Jana želi inspirirati sve ljude da budu bolji prema sebi i drugima. Upravo zato Jana i nogometni reprezentativci udružili su snage oko ideje koja ima isti cilj - podizanje navijačkog duha i zajedništava. 

Izlazak na tržište popraćen je nagradnom igrom zvučnog naziva  „Na drugi kraj svijeta s pet Jana etiketa“. Pravila nagradne  igre su jednostavna i sudjelovati mogu svi: treba sakupiti pet etiketa s Jana boca, ali s različitim sadržajem poruka na stražnjoj etiketi, te ih u periodu od   15.04.2014. do 15.05.2014 poslati na adresu Jamnice d.d. Sve sudionike očekuju brojne nagrade, a osim dresova hrvatske reprezentacije, nogometnih lopti i majica, mogu osvojiti i putovanje na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil. 

Jana HNS edicija obuhvaća sva PET pakiranja i dostupna je na svim prodajnim mjestima na području RH. Više informacija o nagradnoj igri možete doznati na web stranici www.vodasporukom.com .

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox