Nagrada hrvatskom štandu na turističkom sajmu u Poljskoj

Hrvatska turistička zajednica dobila je nagradu za najljepši štand na najvažnijem turističkom sajmu u Poljskoj, LATO, koji je održan u Varšavi od 20. do 22. travnja.

Organizatori tog sajma HTZ-u su u Varšavi uručili specijalno priznanje Kristalno sunce za najoriginalniji štand i najprofesionalniji nastup. Dizajn štanda potpisuje Atelier Propadalo. Taj je štand, kojim se HTZ počeo predstavljati na međunarodnim turističkim sajmovima od studenog prošle godine, već dobio više priznanja ove godine na sajmu IFT u Beogradu, na sajmu turizma Holiday World u Pragu te u Kijevu/Ukrajina na sajmu UITT.

Sajam LATO u Varšavi posjetilo je više od 20 tisuća posjetitelja, a svoju je ponudu za ovu sezonu predstavilo više od 400 izlagača iz 20 zemalja svijeta. Štand HTZ-a je pritom, kako kažu iz HTZ-a, bio vrlo dobro posjećen od široke publike i poslovnih partnera, a uz opću ponudu predstavljeni su turistički programi i ponuda šest suizlagača.

Sajam je pokazao i da su u Poljskoj trenutno kod organiziranog prometa najpopularnije destinacije Turska i Španjolska, a potražnja za Egiptom i Tunisom te Grčkom je na razini prošle godine. Hrvatska je i dalje bez konkurencije najtraženije odredište za individualne goste te se svrstava među tri najtraženija odredišta. Poljski touroperatori koji u svojim ponudama imaju programe za Hrvatsku trenutačno nemaju većih problema s rezervacijama te najavljuju dobru ovogodišnju sezonu iz te zemlje. (Hina/HT)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox