Nagradite se radom u prirodi

Terme Tuhelj

Dolaskom prvih zraka sunca, u glavama nam je samo kako pobjeći iz ureda i „zavaliti“ se negdje na sunce i uživati u lijepom vremenu. Budući da je tek travanj i godišnji odmor je poprilično daleko, potrebno se koncentrirati na rad kako bi rezultati bili što bolji.

U hotelu Well**** Terme Tuhelj poslovnim gostima predstavljen je kompleks kongresnih dvorana u kojima će se vrlo lako koncentrirati na rad i biti motivirani za kreiranje što bolje razvojne politike. Poslovni centar sastoji se sastoji od 2 kongresne dvorane za prihvat do 500 osoba obje djeljive u više manjih dvorana. Kongresne dvorane imaju modernu audio-vizualnu opremu s kabinama za simultano prevođenje. Ono što će poslovne goste dodatno motivirati na rad jest što dvorane imaju prirodan izvor svijetla što omogućava bolju koncentraciju, a pogled koji pružaju će Vas oduševiti…prekrasna priroda koja ima posebno nadahnuće u proljeće kada se sve budi.

Pokraj dvorana nalazi se i Infinity bar s atrijem koji je idealno mjesto za predah od poslovnih obaveza gdje poslovni gosti mogu popiti kavu, popričati s kolegama ili se posvetiti sebi i svojim mislima. Kao preporuku kuće, svim poslovnim gostima preporučujemo Ritual kuće prije početka rada. Radi se o pomno osmišljenim vježbama koje potiču kruženje vitalne energije koje aktiviraju sve stanice. Ritual ne zahtjeva nikakvu fizičku spremnost, a osjećat ćete se bolje, zadovoljnije i sretnije ćete krenuti u dan koji je pred Vama.

Terme Tuhelj imaju i posebnu pogodnost za sve poslovne goste. Rezervirajte svoj seminar, radionicu ili poslovno druženje do 31.05.2014. i ostvarite 50% popusta na cijene novih kongresnih dvorana.

PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

               


 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox