Najavljeni prvi govornici TEDxZagreba

U susret devetoj po redu TEDxZagreb konferenciji koja će se održati 29. rujna u zagrebačkom kinu Europa, organizatori su predstavili neke od predavača koji će podijeliti svoje ideje, razmišljanja, procese, inovacije te pokušati pokazati koliko smo zapravo zadovoljni.


Ovogodišnja tema konferencije, #satisfaction, odabrana je nakon saznanja kako se riječ zadovoljstvo sve manje koristi u svakodnevnom vokabularu, ali i kako bi govornici iz različitih područja djelatnosti, od profesionalnih, preko amaterskih do volonterstva, vlastitim primjerima opovrgnuli brojne natpise koji govore o tome kako su Hrvati jedan od najnezadovoljnijih naroda u Europi.

Inovatori, sveučilišni profesori sa zanimljivim hobijima, znanstvenici, entuzijasti, regionalni umjetnici i osobe za koje možda niste čuli, a diljem svijeta ih prate milijuni followera, samo su neka od zanimanja govornika koja svojim životom, djelovanjem i postignućima šire pozitivan napredak naše zajednice.

Na TEDx-u ćemo imati prilike poslušati Antu Vrbana nagrađivanog arhitekta, Nenada Bakića, poduzetnika i filantropa, Dinu Levačić, sportašicu, Igora Barberića, plesnog koreografa i Ivana Vidakovićaosječkog inovatora dronova.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox