Nataša Kalauz imenovana izvršnom direktoricom WWF Adrije

Nataša Kalauz, stručnjakinja u području razvoja poslovanja, investicija i razvojnih strategija, nova je izvršna direktorica WWF Adrije, regionalnog ureda te svjetske organizacije za zaštitu prirode sa sjedištem u Zagrebu. Uz Hrvatsku, WWF Adria kroz razne aktivnosti djeluje i u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu*, Sjevernoj Makedoniji, Sloveniji i Srbiji.

Magistra međunarodnih odnosa i europskih studija Nataša Kalauz iskazala se vodeći složene međunarodne programe diljem naše regije. Poslovno je iskustvo stjecala kao savjetnica za strateško planiranje u vladi Republike Hrvatske, kao članica Nacionalnog vijeća za konkurentnost RH, te kao savjetnica za razvoj politika za potporu malim i srednjim poduzećima. Bila je i voditeljica UNDP-ovog programa u Hrvatskoj, čime je usavršila temu održivog razvoja. Kao direktorica Odjela za međunarodnu trgovinu pri Veleposlanstvu Velike Britanije u Zagrebu, Nataša je stekla višegodišnje iskustvo vodeći veliki tim savjetnika za politike i trgovinu u 11 zemalja naše regije. Posljednje je dvije godine provela kao partnerica u konzultantskoj tvrtki.

Iznimno me raduje što ću imati mogućnost dati svoj doprinos očuvanju prirode u našoj regiji! Iako po struci nisam biologinja, moje me iskustvo u UNDP-u dovoljno približilo temi zaštite prirode i važnosti održivog razvoja te sam uvjerena da ću pomoći WWF Adriji da se pozicionira kao vodeća organizacija za brigu i očuvanje prirode. Zahvaljujući višegodišnjim iskustvom u vođenju timova vjerujem da ću dobro voditi tim od 70 stručnjaka diljem regije, na obostrano  zadovoljstvo“, ističe Nataša Kalauz, koja u WWF dolazi i s velikim iskustvom prikupljanja sredstava koje donosi iz privatnog, vladinog i nevladinog sektora.

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox