NEM 2019 otkrio prve teme panela

Najveći i najljepši event TV industrije Srednje i Istočne Europe uskoro se vraća. Za sada otkrivene teme najavljuju još jedno uzbudljivo okupljanje najvažnijih stručnjaka i profesionalaca iz ove industrije.


Od 10. do 13. lipnja u Dubrovniku će se raspravljati o vrućim temama, budućim trendovima, vodit će se zanimljive panel-diskusije, prezentacije vodećih tvrtki, ekskluzivni intervjui i projekcije najboljih novih TV sadržaja. I na ovogodišnjem NEM-u bit će bezbroj prilika za umrežavanje s najboljim medijskim tvrtkama na svijetu kao što su AMC, Warner Bros., Viacom, Eutelsat, Viasat World i mnogi drugi.

ON DEMAND PLATFORME I TV KANALI – PAR IZ SNOVA ILI VJEČNI NEPRIJATELJI?

Prve dvije teme i stručni govornici NEM-a 2019. obećavaju još jednu zaokruženu raspravu o najvažnijim temama u industriji medija i zabave.

Drugog dana NEM-a na red dolazi jedna od trenutačno najvažnijih tema kod pružatelja televizijskih usluga, „On demand platforme i TV kanali – međusobno isključivi ili sjajna kombinacija?“ Neupitna je privlačnost platformi koje omogućuju gledanje sadržaja na zahtjev kod gledatelja, ali kako na to gledaju predstavnici nekih od najjačih TV distributera u svijetu? Svoje stavove o toj temi otkrit će Salim Mukaddam, generalni menadžer i potpredsjednik za Srednju i Istočnu Europu BBC Studiosa, Katharina Behrends, glavna direktorica za Srednju i Istočnu Europu, NBCUniversal, viša zamjenica predsjednika za Središnju i Istočnu Europu i Izrael u Viacom International Media Networks Elena Balmont, Levente Málnay, izvršni potpredsjednik i predsjednik AMC Networks Internationala za Srednju i Sjevernu Europu te potpredsjednica za sadržaje i proizvode u Viasat World Limitedu, Karin Heijink.

OTT IGRA TEK JE ZAPOČELA

Jedna od zanimljivijih rasprava bit će i o OTT pružanju usluge u panelu pod nazivom „OTT igra tek je započela“, u kojem će svoja razmišljanja podijeliti čelnici europskih telekoma poput Einarija Kanerve, direktora i voditelja binge poslovanja Elise Corporationa iz Finske, Marijane Vukašinović, voditeljice upravljanja sadržajem Telekoma Srbije, Elene Petrove voditeljice međunarodnog razvoja poslovanja iz A1 Telekom Austria Group, Dimitrisa Michalakisa izvršnog direktora Cosmote TV-a i Klitona Prokoa, direktora razvoja poslovanja ALBtelekoma Albanije. Govornici će se osvrnuti na način kako Pay TV igrači mogu iskoristiti svoju prednost na tržištu i kako monetizirati takvu uslugu.

REKORDAN INTERES ZA NEM 2019

Brže nego ikada popunjen je smještaj u Hotelu Dubrovnik Palace te Hotelu Kompas Dubrovnik, što je pokazatelj dosad najvećeg interesa za NEM.

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox