New Europe Business Forum – nezaobilazan svibanjski event za lidere budućnosti

Zagrebačka škola ekonomije i managementa 22. svibnja 2015. organizira interdisciplinarnu konferenciju New Europe Business Forum.
Event okuplja svjetske lidere i uspješne ljude u raznim područjima (iz gospodarstva, politike, sporta, umjetnosti, znanosti) u Zagrebu kako bi raspravili i iznijeli svoje viđenje o temama širokog spektra, od poduzetništva, vodstva i znanstvenih inovacija pa sve do makroekonomskih trendova i geopolitičkih događaja.
New Europe Business Forum namijenjen je mladim liderima iz europskih kompanija, ali i najboljim studentima u Hrvatskoj i svijetu koji će biti selektirani putem međunarodnog studentskog natjecanja te nagrađeni pozivnicom za New Europe Business Forum. Studentskom natjecanju studenti mogu pristupiti putem sljedećeg linka: http://studentcompetitions.com/competitions/the-new-europe-business-foru....

Govornici koji su već potvrdili svoj dolazak na NEBF 2015 su:
•Einars Repše (bivši premijer i ministar financija Latvijske vlade) govoriti će na temu političkog leadershipa. Za vrijeme njegovog mandata, Latvija je prošla težak put od zemlje koja je najviše od svih EU zemalja bila pogođena recesijom (pad GDPa od skoro 20% u 2009), do najbrže rastuće EU ekonomije u 2013 (+5,5% rast GDPa). Više o interesantnom slučaju Latvije možete pročitati u članku The Economista.
•Jan Mühlfeit (bivši CEO Microsoft Europe) g., koji će govoriti o novim eksponencijalnim tehnologijama i o promjenama koje one donose.
•Prof. Didier Sornette (ETH Zurich) će govoriti o svojem 'cutting-edge' istrazivanju na temu - ''Predictability of Financial Crises''. Vise o toj temi je govorio u svojem popularnom TED Talku.
•Robert Swan, prvi istraživač koji je hodao i sjevernim i južnim polom te osnivač ustanove 2041, za svoja postignuća nagrađen je i Ordenom Britanskog Carstva OBE te će govoriti na temu: "Leadership on the edge!"
•Ryan Leslie, nekoć student Harvarda, a danas glazbeni producent, pjevač i poduzetnik sve popularniji na svjetskoj glazbenoj sceni na koju se probija samostalno razvijajući novi poslovni model koji bi, prema mišljenju mnogih, mogao revolucionirati glazbenu industriju •Siniša Krajnović, potpredsjednik i voditelj istraživačko-razvojnog centra kompanije Ericson, Stockholm, Švedska
Sigurni smo kako je ovaj event pravo osvježenje za cijelu regiju, u mladima pobuđuje inspiraciju i pozitivne vibracije te ih puni energijom za postizanje pozitivnih promjena u svojoj sredini.
Registracija na www.nebf.eu. (PS/SŠ)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox