Nezaboravan doček Nove godine i dobra zabava za cijelu obitelj

Toplice Sveti Martin

Temperature padaju, a prve zimske pahulje samo što nisu stigle, no ne dajte da vas to obeshrabri jer Spa & Sport Resort Sveti Martin pruža zaista nezaboravnu ponudu za doček Nove Godine i školske praznike koje će animirati one najmlađe, ali i njihove roditelje.

Nova Godina je na vratima, a Toplice Sveti Martin ovu noć planiraju daleko unaprijed. Kako i ne bi, jer nadmašiti prošlogodinji doček biti će izazov. Da su za njega spremni, dokazuje i činjenica o već spremnom programu na čak 5 lokacija u Resortu! Zvijezda večeri biti će Davor Dretar Drele koji će goste zabavljati u Restoranu Vučkovec, a uz njega tu su i brojni drugi bendovi koji će nastupati na još četiri lokacije i to u Restoranu Mira, kongresnoj dvorani Mura, Irskom Pubu i naravno, na zatvorenim bazenima – s već tradicionalnim dress code-om, kupaćem kostimu! 

 U cijenu dočeka Nove godine uključena je novogodišnja večera i svečani doček, kao i puštanje lampiona, a dan nakon lude noći za sve je osiguran i brunch! Zabava se nastavlja i nakon nove godine...

Ukoliko još niste isplanirali školske praznike za vas i vašu obitelj, neka Spa & Sport Resort Sveti Martin bude vaš izbor ove zime. Dozvolite djeci da snježne i zimske dane provedu u jednom od bazena Resorta, a tu je i bogati animacijski program prilagođen za sve uzraste. Za dobru zabavu se pobrinuo stručni animacijski tim tvrtke Exalto koji znaju što i kako djeca vole, a znamo kako je i sretno dijete – sretan roditelj. Ako se odlučite na smještaj u Hotelu Spa Golfer čeka vas i 3 sata dnevno besplatnog Detox programa u Svijetu sauna, neograničeno korištenje svih bazena u Resortu kao i neograničeno korištenje fitnessa, a dobra stvar je ta što jedno dijete do 12 godina možete povesti potpuno esplatno! Ako su vam draži apartmani, tada imate na raspolaganju neograničeno korištenje Termalnog kupališta, i isto tako, jedno dijete do 12 godina s vama ide besplatno. 

Ako ste ikada mislili posjetiti Spa & Sport Resort Sveti Martin - sada je pravi trenutak da to i učinite!

PS/S.P.

Više informacija potražite na www.spa-sport.hr.

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox