Nezaustavljivi Putin rastura i u judu

Ruski premijer Vladimir Putin ponovno je javnosti pokazao svoju snažnu, mušku stranu, vježbajući pola sata s ruskim prvacima u judu, a javna televizija Prvi kanal prenijela je upravo one snimke na kojima bivši KGB-ov agent svoje protivnike spektakularno baca na tlo.

 

Snažan je. Osjeća se da je to istinski muškarac. Ima snažne ruke - pohvalio je premijera Arsen Galstian, prvak u judu podrijetlom iz Armenije, koji je sudjelovao u vježbi s Putinom.

Premijer je "pokazao da je u odličnoj tjelesnoj formi i spreman je štošta učiniti svojem protivniku", objavio je u četvrtak popularni dnevnik Tvoj Den uz fotografiju Putina koji drži protivnika prikliještena uz tlo.

Putin ima crni pojas u judu, a snimke vježbe najnovija su epizoda u seriji o muškarcu Putinu kojega su njegovi sunarodnjaci, ali i cijeli svijet, mogli vidjeti kako upravlja kanaderom, na prvoj crti bojišnice protiv vatrene stihije ili za komandama formule 1. U drugoj seriji premijer pokazuje svoju nježniju stranu političara koji skrbi za očuvanje okoliša, pa se tako slikao sa sibirskim tigrom. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox