Nove linije Croatia Airlinesa

Croatia Airlines nedavno je uveo četiri atraktivne međunarodne linije za Stockholm, Helsinki, Oslo i Bukurešt.

Izravni letovi iz Zagreba, tijekom ljetnog reda letenja, omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s gradovima koje vrijedi posjetiti.

Triput na tjedan - ponedjeljkom, srijedom i petkom, poletite u Stockholm, skandinavsku prijestolnicu.

Utorkom, četvrtkom i nedjeljom, možete poletjeti u Helsinki, poznat po suvremenoj arhitekturi i dizajnu te utorkom, četvrtkom i nedjeljom u Oslo, vikinški grad na šarmantnim fjordovima, otocima i jezerima. Ponedjeljkom, srijedom i petkom, također možete poletjeti u Bukurešt, grad parkova, avenija i trgova, koji je s razlogom prozvan Parizom istoka.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa i ovo ljeto izravno povezuju Zagreb i Milano - utorkom, petkom i nedjeljom te Zagreb i Prag - utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom. Također povezuju Zagreb i Lisabon - ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom te Zagreb i Sankt-Peterburg, četvrtkom i nedjeljom. Croatia Airlines također povezuje hrvatske gradove s Atenom (ponedjeljkom, utorkom, srijedom, četvrtkom, subotom i nedjeljom) i Barcelonom (utorkom, četvrtkom i nedjeljom).

Povoljnije zrakoplovne karte za sve letove Croatia Airlinesa i sve informacije možete pronaći na  www.croatiaairlines.hrili m.croatiaairlines.hr te u Kontakt centru (tel. 01 6676 555).   PS/S.P.

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox