Novi "360" internetski preglednik mijenja korištenje iPad-a i iPhone-a

S obzirom da je veliki broj tehnoloških korisnika prešao s kompjutera i laptopa na smartphone i tablete, logično je da će se i neke druge stvari prilagoditi. Kao što su npr. internetski preglednici, piše liderpress.hr.

 

Na tržištu se pojavio novi internetski preglednik - 360, tvrtke Digital Poke, dostupan za iPad i iPhone. Poanta novog „360“ jest da modernizira pretraživanje interneta, prvenstveno za sučelja osjetljiva na dodir.

Pomoću gesta osmišljenih za sučelja osjetljiva na dodir, ovaj preglednik izvršava radnje vrlo logične za interakciju prsta i zaslona, navodi liderpress.hr. Navigacijskom kotaču, tzv. arc (luk) ili sučelju u obliku kotača, pristupa se jednom tipkom, prstom izaberete opciju koju želite aktivirati, pa tako možete otvarati nove kartice, povećavati tekst, pristupati favoritima i sl., a možete ga prebaciti i na cijeli zaslon.

360 preglednik opremljen je i Firefox Sync-om preko kojeg možete sinkronizirati ovaj preglednik s Firefox preglednikom, inteligentnim otvaranjem kartica kao da ste na stolnom računalu,  personaliziranim postavkama i postavkama privatnosti, a možete instalirati i dodatke za preglednik poput Firebug Lite-a, Instapaper-a, Evernote-a… i drugi.

A kako ništa nije bez mane, nije ni 360 web preglednik – on naime ne uključuje podršku za Flash. (MJ)

 

Izvor: www.liderpress.hr

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox