Novi broj časopisa Poslovni savjetnik - travanj

Danas je izašao travanjski broj Poslovnog savjetnika u kojem vam predstavljamo Branka Roglića, vlasnika i direktora Orbico grupe. "Velik čovjek" kažu mnogi iz poslovnog svijeta iz Hrvatske i Europe, a detaljan intervju o postignućima i planovima pročitajte u novom travanjskom Poslovnom savjetniku.

O tajnama uspjeha tvrtki iz Silicijske doline piše naš stalni kolumnist Velimir Srića, Milan Grković vam daje 9 savjeta za učinkovitiji sastanak, a John Lodder piše o trendovima u vođenju, dok je tema broja posvećena je obnovljivim izvorima energije.

Zaposlenici ne napuštaju svoje radno mjesto, oni napuštaju svoje managere piše Svjetlana Šerović Lončar te da je 4 ključa za privlačenje i zadržavanje najboljih zaposlenika.

Specijalna tema posvećena je kreditnom osiguranju kao instrumentu za očuvanje financijske stabilnosti, a Domagoj Liposinovic piše kako je nastao sendvič(!), odnosno o efektu priča u marketingu.

Stručnjaci Poslovnog savjetnika i u ovom broju pismeno su odgovorili na pregršt stručnih pitanja naših pretplatnika, a to čine i svakodnevno putem telefona već 14 godina. Dnevno odgovorimo na oko 200 stručnih poreznih i pravnih upita pretplatnika naše medijske grupe.

Što treba znati o obvezi poslodavca u provedbi ovrhe na plaći u 2016., o rasporedu i isplati dobiti za 2015., te koji su razlozi kada se radniku (ne)može dati izvanredni otkaz. Poseban članak posvećen je o IT sigurnosti i zaštiti osobnih podataka.

I u ovome broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo korisnih savjeta u stalnim rubrikama - Management, Poduzetništvo, Prodaja, Stručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske

Iza nas je 12 godina redovnog izlaženja Poslovnog savjetnika uz našu stalnu telefonsku savjetničku službu koja dnevno odgovori na 200 telefonskih upita pretplatnika naše medijske grupacije. 

 Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 195,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linka http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je i:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox