Novi broj časopisa Računovodstvo i porezi u praksi (rujan)

Tim eksperata svakodnevno telefonom odgovara na vaša pitanja iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa, trgovačkog prava
Novo izdanje časopisa Računovodstvo i porezi u praksi - rujan je u tisku, a kod pretplatnika će biti u srijedu, 09. rujna. I u novom broju donosimo niz aktualnosti iz područja prava, poreza, propisa i računovodstva.

U novom rujanskom broju RiPup-a na 196 stranica donosimo pisane odgovore na vaša pitanja. Porezni i pravni eksperti, naši konzultanti, zaposlenici, dnevno odgovore na oko 200 vaših telefonskih upita iz područja poreza, računovodstva, financija, radnih odnosa, prava, također smo vam na raspolaganju i za individualne konzultacije te uživo na našim edukacijama.
U rujanskom broju pišemo o novom Zakonu o računovodstvu, te novim stopama zakonskih i ugovornih kamata, o računovodstvu povratnih i nepovratnih naknada kod ambalaže i ambalažnog otpada, o računovodstvenom evidentiranju poklon bonova, revalorizacijskim rezervama i odgođenim poreznim obvezama, računovodstvu u poslovanju trgovine, PDV-u kod usluga iznajmljivanja prijevoznih sredstava, isplati dividendi i udjela u dobiti fizičkim osobama nerezidentima, novom obrascu OPZ-STAT-1. Donosimo i pregršt primjera iz sudske prakse-osobni odbitak za invalidno dijete, porez na kuću za odmor, ispravku pretporeza nakon raskida ugovora o najmu stana, iznajmljivanju plovila. U rubrici Propisi.hr obradili smo teme vezane uz novi Stečajni zakon, obavljanju ugostiteljske djelatnosti prema novom zakonu, menadžerske ugovore i novi Zakon o radu, te popunjavanju isplatnih lista plaće i naknade plaće. Pišemo i o pranju novca, kaznenim djelima protiv radnih odnosa i socijalnog osiguranja, pravilnom korištenju naziva tvrtke, prekršajima i kaznama prema novom Zakonu o procjeni vrijednosti nekretnina.
13 godina uz vas, jer poslovna ideja dolazi uz pravi savjet!


Pretplatiti se možete ovdje: http://www.racunovodstvo-porezi.hr/pretplata-na-casopis-rac…Mjesečnik Računovodstvo i porezi u praksi izlazi trinaest godina i vjerujemo da smo opravdali povjerenje pretplatnika što i dokazuje velik broj čitatelja ovog praktičnog mjesečnika za računovođe, knjigovođe, revizore, porezne savjetnike i financijske djelatnike. Stoga vas pozivamo da se pretplatite na časopis čime dobivate pravo na besplatan pristup telefonskoj savjetničkoj službi, gdje tim eksperata svakodnevno odgovara na vaša pitanja iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa, trgovačkog prava.

Poštovani pretplatnici časopisa telefonsku savjetničku službu možete neograničeno kontaktirati u sljedećim terminima: ponedjeljak i četvrtak od 11.00h - 15.30h; utorak, srijeda i petak: 8.30h do 13.00h.

 

Cijena godišnje pretplate iznosi 895,00 kn (pdv uračunat). Cijena godišnje pretplate obuhvaća:

  • - tiskano izdanje časopisa Računovodstvo i porezi u praksi (12 brojeva) po cijeni od 895,00 kn (792,03 kn + 13% PDV)
  • DVD sa svim brojevima časopisa Računovodstvo i porezi u praksi od 2003. do 2014. godine
  • - pravo na neograničen broj telefonskih savjeta, svaki dan, iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa i trgovačkog prava.

Pretplatiti se možete na ovom linku: http://www.racunovodstvo-porezi.hr/pretplata-na-casopis-racunovodstvo-i-...

Više informacija na broju telefona 01-4921-737.

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox