Novi broj časopisa Udruga.hr

Više od 3000 udruga pretplatilo se na časopis Udruga.hr, hvala na povjerenju
  Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.
U novom broju pročitajte intervju sa Zorislavom Antunom Petrovićem, antikorupcijskim aktivistom i bivšim predsjednikom Transparency International Hrvatska. Sudjelovao je u izdavanju knjige koja se bavi proučavanjem korupcije još od doba Srednjeg vijeka pa smo ga, između ostalog, pitali koliko korupcije zaista ima u civilnom sektoru u Hrvatskoj.

Tema broja su Službena putovanja vanjskih suradnika i popunajvanje JOPPD obrasca.

Stalna kolumnistica Vitomira Lončar u svom tekstu kaže "Hrvatska još uvijek pripada krugu država u kojima tranzicija traje, što je svrstava u nestabilna okruženja".

Donosimo primjer poslovnika o radu izvršnog tijela udruge, pišemo o zaštiti osobnih podataka članova udruge, te o novom zakonu o najmu poslovnih prostora udruga.

Neke od ostalih tema:

- Krizno komuniciranje u deset koraka

- Predaja dugogodišnjih izvještaja

- Obveze udruga prema ZAMP-u

 

O časopisu Udruga.hr 
Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr. U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine.

PRETPLATITI SE MOŽETE PUTEM OVOG LINKA:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

Cjelokupan sadržaj možete pogledati ovdje:


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox