Novi broj časopisa Udruga.hr (studeni)

Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama koje obavljaju gospodarsku djelatnost pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova sa korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.

Razgovarali smo sa Jasminkom Dlesk Božić, ravnateljicom Doma za starije osobe Maksimir, dobitnicom Državne nagrade za organizatora volontiranja.

Tema broja je "Indeks održivosti organizacija civilnog društva za RH u 2015".

Neke od tema:

"Kako dobiti pokroviteljstvo Vlade RH nad javnim događanjima"

"Udruga kao obveznik plaćanja sudskih pristojbi."

Pisali smo o rebalansu financijksog plana udruge, kako izraditi financijski plan udruge na rok do 31.12. 2016., prijavi tražbine udruge u stečajnom postupku, komunikaciji udruge s medijima.

 

O časopisu Udruga.hr 

Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr. U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine.

PRETPLATITI SE MOŽETE PUTEM OVOG LINKA:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

 
Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox