Novi broj časopisa Udruga.hr (svibanj)

Više od 3000 udruga pretplatilo se na časopis Udruga.hr, hvala na povjerenju.
Novi broj poslovnog časopisa Udruga.hr je u tisku, a kod pretplatnika će biti početkom sljedećeg tjedna. Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima udruga i ostalim odgovornim osobama u udrugama pa im i u ovome broju donosimo mnoštvo zanimljivih tekstova s korisnim informacijama koje će im svakako pomoći u radu.
U novom broju pročitajte intervju s Mirelom Travar iz Mreže mladih Hrvatske.

Kolumne: "Dostupnost kulture"  Vitomire Lončar i Značaj udruga za funkcioniranje participativne demokracije Zorislav Antuna Petrovića.

Neke od ostalih tema o kojima smo pisali:

-  Djelovanje nevladinih organizacija kao "treće" strane

-  6 korisnih savjeta vezanih uz izmjenu statuta

-  Ortaštvo i udruge bez pravne osobnosti

-  Koje će udruge biti obvezne dati izjavu o neaktivnosti

-  Evidentiranje predujmova - praktični primjeri


O časopisu Udruga.hr 
Izlazi 8 brojeva godišnje (tiskano izdanje), časopis se ne prodaje pojedinačno, niti se ne može kupiti na kioscima. Cijena godišnje pretplate s PDV-om iznosi 295,00 kn. U cijenu godišnje pretplate, osim osam brojeva tiskanog izdanja časopisa, uračunate su i telefonske konzultacije s našim stručnjacima za rad udruga i to iz područja poreza, radnih odnosa i prava u poslovanju udruga. Savjete možete koristiti dva puta tjedno, utorkom od 8.30 do 13 sati i četvrtkom od 11 do 15.30 sati putem posebnog broja telefona koji je objavljen u časopisu Udruga.hr. U cijenu pretplate uračunata je i besplatna dostava na vašu poštansku adresu te DVD s arhivom svih brojeva časopisa Udruga.hr iz 2014. godine.

Cjelokupan sadržaj možete pogledati ovdje:... jer poslovna ideja dolazi uz pravi savjet!

 

http://www.poslovni-savjetnik.com/hrvatska/novi-broj-casopisa-udrugahr-svibanj

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox