Novi broj Poslovnog savjetnika

Svaki tjedan poslovni mjesečnik jedan u izdanju naše medijske grupacije! Izašao je novi broj časopisa Poslovni savjetnik koji redovno izlazi punih 12 godina.

Razgovarali smo s Dianom Franulić Šarić iz Hrvatske udruge agencija za naplatu potraživanja, a i čitava tema broja posvećena je tome području poslovanja. 

Teme o kojima smo pisali:

- 10 elemenata za učinkovito vođenje sastanka

- Coaching, mentoriranje, trening

- Motivacijska kiropraktika za vrhunske predavače

- Kako provoditi i implementirati brže promjene unutar tvrtke

Razgovarali smo i s Vesnom Milković iz Etno butika Mara, Barbarom Cerinski, direktoricom Eos Matrixa, Matijom Arapovićem, predsjednikom HUAN-a, Predragom Novačićem, direktorom Prima bona.

Specijalna tema posvećena je zdravlju poslovnjaka - "Ulaganjem u zdravlje protiv bolesti modernog doba".

U šefologiji Velimira Sriće pišemo kako doći do inovacija.

I u ovome broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo korisnih savjeta u stalnim rubrikama - Management, Poduzetništvo, Prodaja, Stručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...

 

 

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske

Iza nas je 12 godina redovnog izlaženja Poslovnog savjetnika uz našu stalnu telefonsku savjetničku službu koja dnevno odgovori na 200 telefonskih upita pretplatnika naše medijske grupacije. 

 Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 195,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linka http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je i:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox